Investiție abandonată de constructor. Primar: Lucrarea trebuie să fie gata de anul trecut

O investiție de aproximativ 2.000.000 de lei care se derulează prin Compania Națională de Investiții a fost abandonată de constructor înainte de a fi finalizată, deși avea ca termen pentru terminarea lucrărilor, anul 2022. Este vorba de Căminul Cultural din comuna Aninoasa, iar problema a fost semnalată de nenumărate ori de către autoritățile locale la CNI.


 


Fostul Cămin Cultural din comuna Aninoasa era într-o avansată stare de degradare și a devenit inutilizabil. Atunci autoritățile locale au decis reabilitarea acestuia și au obținut o finanțare de 2.000.000 de lei prin Compania Națională de Investiții.


De investiția s-a ocupat în totalitate compania, autorităților locale le-a revenit sarcina de a preda terenul și construcția pentru realizarea proiectului. Lucrurile au mers prost de la început și autoritățile au semnalat acest lucru la CNI.


”Lucrarea a fost pur și simplu părăsită de constructor. Noi doar am predat la CNI amplasamentul.  Eu am semnalat faptul că lucrările nu au un ritm adecvat, dar mai mult de atât nu am putut face. Am făcut și adrese și am discutat și personal cu cei de la CNI. Investiția ar fi trebuit să fie gata de anul trecut, dar a fost abandonată. S-a zidit, s-a ajuns la acoperiș, s-au pus tâmplăria și cam atât. Cei de la CNI m-au asigurat că investiția se va finaliza pentru că a fost reziliat constructul cu firma care a câștigat licitația și va fi desemnată o altă firmă care să finalizeze Căminul Cultural”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.


Căminul Cultural din Aninoasa a fost reabilitat și extins și ar fi trebuit dat în folosință de anul trecut.

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: