Invitație pentru profesorii de franceză din Gorj

Profesorii de limba franceză din județul Gorj sunt invitați să se înscrie în Asociația Română a Profesorilor de Limba Franceză, filiala Gorj. Asociația există de mai mulți ani în județul nostru însă anul acesta a fost ales un nou Consiliu Director.

Minodora Paliu, profesor de limba franceză și președintele asociației, spune că scopul asociației este acela de a organiza simpozioane, festivaluri, activități atât pentru profesori, cât mai ales pentru elevii pasionați de această limbă. ”Este o asociație profesională a profesorilor de limba franceză. Eu sunt președinta acestei asociații și avem la ora actuală în jur de 60 de membri. S-au mai pensionat dintre ei. Noi suntem afiliați asociației de la nivel național”, a spus Minodora Paliu, președintele asociației.

Se anunță o lună plină pentru cadrele didactice de limba franceză. Unul dintre cele mai importante examene din viața unui elev are loc la finele lunii februarie. Este vorba de DELF, un examen asemănător Cambridge-ului din limba engleză. „Şi anul acesta se va desfășura la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. Examenul are loc la sfârșitul lui februarie, 25-26 februarie”, a mai spus Minodora Paliu, profesor de limba franceză.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: