Şeful Poliţiei Locale din Rovinari, la cuţite cu primarul Filip

Situaţie tensionată la nivelul administraţiei publice locale din Rovinari. Şeful Poliţiei Locale, Dumitru Bengulescu, a contestat în instanţă un document emis de primăria Rovinari. Disputa dintre Bengulescu și primarul Robert Filip pare să fie mai veche, primarul spunând despre acesta că este un reclamagiu.

Dumitru Bengulescu, șeful Poliției Locale din Rovinari, a contestat în instanță un document emis de primărie, dar și de Comisia de Disciplină din cadrul instituției. Potrivit autorităților locale, Bengulescu ar fi vrut ca această comisie de disciplină să îl sancționeze pe unul din subordonații săi, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Primarul din Rovinari, Robert Filip, spune despre acesta că este un reclamagiu. ”Acest Bengulescu este de felul lui un procesoman și reclamagiu. Este un fost polițist și absolut toți polițiștii locali au probleme cu el, reclamă pe toată lumea și are un milion de procese cu primăria Rovinari. Reclamă tot ce mișcă”, a spus primarul Robert Filip.
În fapt, războiul dintre cei doi pare să fi izbucnit în momentul în care primăria Rovinari a decis să transforme Serviciul de Poliție Locală în Direcția de Poliție Locală. Practic, postului lui Bengulescu se desființează urmând să fie organizat concurs pentru ocuparea funcției de director. ”Am luat un aviz de la ANFP ca să transformăm acest serviciu de poliție în direcție, asta însemnând că ulterior va trebui să aibă și el la rândul lui un șef, pentru că noi extindem serviciul. Va trebui să organizăm un concurs la Direcția de Poliție Locală, poate să fie el, dacă va lua concursul. Practic nu va mai fi șef serviciu în organigramă”, a mai spus Robert Filip, primarul din Rovinari.
Potrivit autorităților locale, Dumitru Bengulescu este pensionar MAI. Acesta nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere cu privire la acest subiect.

Vizualizări: 6,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: