Ion Ciocea: Nu știu dacă merit hărțuiala asta

Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, a declarat că se simte hărțuit de propriul partid și că sunt câțiva care vor să scape de el cu orice preț. Ciocea nu se teme că o să-și piardă mandatul de primar la Bustuchin și spune că nu ține cu dinții de funcția administrativă.

 Reporter: Cei de la PSD insistă că trebuie să vă pierdeți mandatul de primar...

Ion Ciocea: Să insiste. Ca să trimită secretarul o hârtie la Prefectură trebuie să trimită ei o hârtie către secretar cum că eu nu mai sunt membru de partid, secretarul n-are de unde să știe dacă mai sunt membru sau nu, ce fac eu pe plan politic. 

 Reporter: Sunteți dezamăgit?

I.C.: Voi de ce credeți că a ieșit lumea în stradă? În loc să se preocupe de oameni, îi preocupă problema lui Ciocea pe care ar trebui să-l pună într-o oglindă la cât am muncit. De aici se vede calitatea lor. Sunt doi, trei în PSD care din asta trăiesc. Și Ciprian și toți cei care vorbesc de mine. Secretarul n-are de unde să știe care este situația mea politică, să trimită hârtia. Asta este calitatea lor. În loc să trecem la lucruri serioase, ne pierdem în amănunte. Acesta este motivul pentru care lumea nu mai are încredere în ei. Am spus și repet, cât am făcut eu pentru partid nu știu dacă merit hărțuiala asta și discuțiile astea.

 Rep.: Vă considerați hărțuit?

I.C.: Normal. Nu de PSD, de doi, trei. Până la urmă, partidul nu sunt ei. Eu respect PSD, respect oamenii corecți. Nu respect câțiva, doi, trei. Eu am fost ales de oamenii din comună, nu este nicio problemă, să dea hârtie, să facă alegeri, să vedeți ce părere are comunitatea că mai cheltuiesc banii pentru alte alegeri. Ei vor să scape de oamenii care le stau în coastă.

 Rep.: Mihai Weber a fost numit președinte executiv la PSD...

I.C.: Dacă mâine pică guvernul, ce mai e? Ei nu înțeleg că trebuie să muncească pentru un partid, partidul să-l pună prin muncă, corectitudine, seriozitate, nu să vină puși de sus. Ei uită că funcțiile sunt de moment, sunt trecătoare. Să facă treabă. Eu îi respect pe care sunt corecți, nu pot să tac și să nu spun ceea ce simt. Și pe ei tot partidul i-a făcut ce sunt. Dacă ei consideră că eu nu mai îndeplinesc condițiile să facă hârtie, să facă ce vor.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: