Ion Iliuţă, invitat să demisioneze din UNPR

Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare Gorj, Ion Iliuţă, a rămas pe funcţie timp de mai multe guvernări, cu susţinerea tuturor partidelor care au fost la putere. Acum este membru UNPR, dar în ultimul an a fost susţinut pe post de PNL. Cei de la UNPR susţin că Iliuţă nu a activat politic şi îl invită să demisioneze din partid, dacă se simte liberal.

Marius Vlaicu, prim-vicepreşedinte al UNPR Gorj, crede că Iliuţă ar trebui să demisioneze din partid. „Domnul Ion Iliuţă nu mai este la UNPR. În ultima perioadă n-a activat în partid. Moral ar fi să-şi dea demisia din UNPR. Orice om politic care pleacă dintr-un partid în altul ar trebui să demisioneze din celălalt”, a precizat Marius Vlaicu, care spune că Iliuţă a fost susţinut de liberali.

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, spune că l-a susţinut pe Ion Iliuţă pentru a nu fi schimbat de PSD: „Noi l-am susţinut pe Ion Iliuţă pentru funcţia de director al Direcţiei Sanitar Veterinare pentru a nu fi schimbat de PSD. Noi nu am schimbat pe nimeni din funcţii pe perioada în care am făcut parte din USL”.

La rândul său, Ion Iliuţă consideră că nu este cazul să demisioneze din UNPR. „Într-adevăr, ultima dată am fost susţinut de PNL. Îl apreciez pe domnul Vlaicu pentru că şi dumnealui m-a susţinut ca profesionist. Nu am anunţat demisia din UNPR pentru că nu era cazul. Nu am activat nici în PNL. De fapt, eu nu am prea activat în nici un partid. Am făcut o greşeală în urmă cu câţiva ani, pe vremea PDL, când am susţinut un primar. Mă refer la primarul meu de la Turburea. Mi-am dat seama că a fost o greşeală şi nu o voi mai repeta. Consider că este normal să fiu susţinut ca profesional, nu din punct de vedere politic”, a declarat Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare.

FUNCŢII

Filiala judeţeană a Uniunii Naţionale pentru Progresul României se poate lăuda la Gorj cu: doi primari, la Bălăneşti şi Arcani; trei viceprimari, la Aninoasa, Bărbăteşti şi Licurici; 43 de consilieri locali şi un director, la OJPDR Gorj- post ocupat chiar de către preşedintele partidului, Gheorghe Cocină.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: