Ion Ruset, campanie eletorala intensa in zonele miniere

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, candidatul  la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute în mijlocul motrenilor care au participat la manifestările dedicate Zilelor Oraşului, dar şi a localnicilor din Hotăroasa, comuna Urdari.

La Motru, preşedintele PDL Gorj, însoţit de aproape 500 de membri şi simpaţizanţi politici, precum şi de candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Motru, Florentin Gheorghescu, au făcut un tur al oraşului. Ion Ruşeţ a ascultat doleanţele localnicilor şi a promis că în măsura în care rezultattul votului din 10 iunie va fi unul favorabil formaţiunii politice pe care o conduce în Gorj, va încerca să le şi soluţioneze.

Motrenii s-au arătat interesaţi de oferta electorală a celor doi reprezentanţi ai Partidului Democrat Liberal, mai ales că au acumulat multe nemulţumiri în timpul mandatelor actualualului primar, care a impus o adevărată cenzură în ceea ce priveşte presa locală.

L a Urdari, în toate discuţiile pe care le-a purtat cu cetăţenii, Ion Ruşeţ a fost însoţit de Ilie Merişor, un tânăr om de afaceri din localitate, candidatul PDL Gorj la funcţia de primar al acestei comune.

 La manifestarea electorală de aici au participat aproximativ 300 de oameni, care s-au putut bucura şi de un spectacol de muzică populară. Cu toţii au primit cu bucurie spectacolul muzical, materialele promoţionale cu însemnele partidului, dar şi pliantele cu obiectivele electorale ale celor doi candidaţi ai PDL Gorj.

Tot în acest weekend, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Ruşeţ, a fost prezent în localitatea Văgiuleşti, unde şi-a prezentat oferta electorală alături de Consatntin Văcaru, candidatul la funcţia de primar al comunei.

Discuţiile cu cetăţenii au continuat si la inceputul acestei săptămâni, candidatul PDL la funcţia de primar al Municipiului Motru, Florentin Gheorghescu, întâlnindu-se astăzi cu oamenii din Roşiuţa, localitate componentă a municipiului Motru.

Florentin Gheorghescu, însoţit de staff-ul său de campanile, le-a explicat localnicilor ce vrea să realieze, dacă va prelua conducerea municipiului Motru, pe primul loc fiind interesele cetăţenilor în raport cu autorităţile locale.

Candidatul PDL a spus că există soluţii pentru toate problemele comunităţii locale, numai că în momentul de faţă se evită implementarea lor. Chiar dacă pe mulţi dintre locuitorii din Roşiuţa îi cunoştea din activitatea desfăşurată până acum în această localitate, Florentin Gheorghescu s-a bucurat să-i cunoască şi pe cei mai tineri localnici.  O parte din aceştia s-au plâns de lipsa locurilor de muncă din zonă, dar şi de intârierea nejustificată a infiinţării Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: