Ion Ruşeţ: “Mă aştept la orice din partea lui Filip”

Conducerea PDL Gorj a refăcut organizaţia de la Rovinari, în mai puţin de 24 de ore de la plecarea lui Dorin Filip la PNL. Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, spune că a fost dezamăgit de acţiunea întreprinsă de primarul oraşului Rovinari, la scurt timp după depunerea candidaturii, şi că se aşteaptă chiar şi la o campanie murdară din partea lui Filip. Ba mai mult, Ruşeţ a mai precizat că, la nivelul judeţului, PDL-ul va obţine rezultate peste aşteptările adversarilor politici. 

Rep.: Domnul Dorin Filip spune că a părăsit PDL-ul pentru că nu a primit sprijin din partea Guvernului. Cum comentaţi declaraţiile făcute de dumnealui?

I.R.: Mi-a spus acest lucru şi mie în discuţia pe care am purtat-o sâmbătă cu dânsul. Mi-a prezentat o listă cu proiectele respinse însă nu comentez pentru că nu cunosc datele tehnice ale acestora. Cu toate acestea cred că a existat sprijin din Guvernelor care s-au perindat la conducerea ţării după Revoluţia din 1989. În orice caz, domnul Filip a exagerat cu ultima sa acţiune. Am fost foarte dezamăgit că a părăsit partidul după depunerea candidaturii.

Rep.: Domnul Filip mai este foarte supărat că l-aţi făcut trădător în declaraţiile apărute în presă.

I.R.: În declaraţiile făcute de mine nu am nominalizat pe nici unul dintre cei care au părăsit PDL-ul. Am vorbit despre oameni care au vocaţia trădării. Probabil, domnul Filip s-a simţit.

Rep.: Trei primari importanţi au plecat. Cum vedeţi rezultatele PDL-ului la alegerile locale?

I.R.: Am refăcut organizaţia PDL Rovinari în mai puţin de 24 de ore. Am numit la conducerea ei un tânăr consilier foarte capabil. La Rovinari, au rămas alături de partid un număr de 4 consilieri. Sunt convins că vom reuşi mai mult decât se aşteaptă adversarii noştri politici şi cred că la nivelul judeţului vom conserva toate poziţiile pe care le avem în prezent.

Rep.: În condiţiile în care nu mai face parte din PDL, credeţi că domnul Filip va face o campanie murdară împotriva candidatului dumneavoastră?

I.R.: Plecarea domnului Filip din PDL reprezintă o mare pierdere pentru noi. Aveam o strategie pe care dânsul o cunoştea foarte bine. Părăsind partidul după depunerea candidaturii, domnul Filip m-a dezamăgit şi mă aştept la orice din partea lui. Este posibil să facă şi o campanie murdară, însă trebuie să vină cu argumente.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: