Ion Ruşeţ vorbeşte despre divergenţele cu Elena Udrea

Ion Ruşeţ a lansat ieri mai multe atacuri la adresa unor colegi sau foşti colegi de-ai lui de partid. Prezent la un post local de televiziune, Ruşeţ a vorbit aseară de divergenţele cu Elena Udrea, dar şi cu Marcel Romanescu sau Liviu Andrei.

Preşedintele PD-L Gorj Ion Ruşeţ a declarat ieri la un post local de televiziune că Elena Udrea nu ar putea câştiga alegerile la Târgu Jiu, dacă ar candida împotriva lui Victor Ponta. „Elena Udrea a făcut multe pentru Gorj, dar ocolind organizaţia locală a PD-L. Ar merita să câştige, dar nu ar câştiga. Este o problemă de morală”, a spus Ruşeţ, făcând aluzie la faptul că Elena Udrea l-a ajutat pe primarul Cârciumaru ani la rând, sperând că acesta îşi va ţine promisiunea de a trece la PD-L.

Ruşeţ a spus că el personal nu a avut niciodată o relaţie bună cu Elena Udrea: „Eu cu Elena Udrea nu am fost în cele mai bune relaţii. Am avut divergenţe de comunicare şi închid aici subiectul”. Ruşeţ a continuat însă şi a amintit cum Elena Udrea „nu a respectat protocolul” atunci când a făcut o vizită în Gorj şi l-a anunţat cu numai 24 de ore înainte. „Am preferat să mă duc la o întâlnire cu colegii mei sindicalişti, nu cu Elena Udrea”, şi-a amintit liderul democrat-liberal.

Liviu Andrei, un subiect artificial

Ruşeţ a avut mesaje şi pentru foştii democrat-liberali Liviu Andrei şi Marcel Romanescu. Întrebat cum vede negocierile lui Andrei cu PP-DD pentru o candidatură la Gorj, Ruşeţ a spus că „Liviu Andrei este un subiect artificial”, că „în Bucureşti nu a auzit nimeni de el”, dar şi că „este anormal ca un subprefect al guvernului Ponta să aibă astfel de negocieri”.

Senatorul Ion Ruşeţ a fost însă mai dur cu Marcel Romanescu, poate şi pentru că acesta din urmă ar vrea să îi fie contracandidat pe colegiul de Senat pe care îl reprezintă. „Romanescu a încercat o lecţie de manual, de victimizare. Ştiţi cum se dădea de ceasul morţii că nu este primit în PD-L. Mi-am anulat o întrevedere importantă la Bucureşti să îl aştept, împreună cu alţi colegi şi cu trei primari. Nu a venit. El a încercat o spălare de imagine, cum că nu a mâncat usturoi, deşi a fost în guvernul Ponta. Din păcate, o parte din colegii mei s-au lăsat manipulaţi”, a spus Ruşeţ.

ATACURI

Ion Ruşeţ l-a atacat şi pe deputatul Cosmin Popescu, spunând că „PD-L nu ar putea câştiga alegerile cu candidaţi condamnaţi definitiv, chiar cu suspendare”, adăugând că în Gorj nu ar câştiga „persoane care au trecut o noapte şi o zi prin puşcărie şi apoi se dau fete mari”, făcând probabil referire la Dian Popescu.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: