Orban, tolerant cu primarii care au fost la ședința PSD

Președintele PNL, Ludovic Orban, prezent marți în Gorj în campanie electorală, a comentat faptul că patru primari liberali au fost la o ședință a PSD zilele trecute, unde au aplaudat-o pe Viorica Dăncilă. Este vorba de primarii din Bumbești Jiu, Bălești, Turcinești și Arcani.

Orban a dat de înțeles că pe el în interesează doar rezultatul pe care aceștia îl vor scoate în alegeri. “Noi avem un singur indicator al aderenței unui membru al Partidului Național Liberal, al unui primar la partidul nostru și anume rezultatele în alegeri. Eu am încredere în fiecare primar al Partidului Național Liberal că va respecta mandatul încredințat de cetățeni”, a spus Orban.

Pe de altă parte, acesta le-a transmis că un interes local nu trebuie să stea în fața interesului general. “În aceste alegeri pentru Parlamentul European nu este vorba de interesul personal al unui primar, ci este vorba de interesul general al României, că vor înțelege să fie alături de noi în bătălia extrem de dură, extrem de contondentă cu această mafie de tip comunistoid care încearcă să captureze România”, a mai spus Orban.

Acesta a fost însoțit în Gorj de Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare. (A.A.)

Vizualizări: 968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: