Ionuţ Badea: „Au fost câteva momente când puteam reintra în joc”

Antrenorul pandurilor, Ionuţ Badea, nu a avut explicaţii după meciul extrem de slab făcut de elevii săi la Galaţi. Faţa echipei a fost cu totul alta decât cea din primul meci acasă cu Unirea Urziceni, când Pandurii au avut parte numai de laude. Până şi gălăţenii au spus că singurul lor adversar a fost căldura, semn că jucătorii de la Pandurii nu au contat.

Antrenorul echipei Pandurii, Ionuţ Badea, a declarat după meciul de la Galaţi că echipa sa a pierdut în faţa unui adversar mai bine structurat: „Am pierdut o partidă contra unui adversar bine structurat. Spun acest lucru pentru că noi am suferit într-adevăr la structură, cel puţin în prima repriză când atacurile agresive ale gazdelor n-au primit răspunsul scontat din partea noastră. A fost apoi o repriză a doua diametral opusă din partea echipei Pandurii, şi au fost câteva momente când am fi putut reintra în joc dar nu am reuşit să o facem. Pentru noi rămâne de văzut ce soluţii vom găsi acum pentru următoarele partide. Mă refer nu neapărat la jucători, ci la momente ale jocului”.

În ceea ce priveşte omogenitatea echipei Pandurii, tehnicianul a explicat faptul că formaţia gorjeană a suferit la un moment dat la omogenitate: „Nu sunt două echipe la Târgu Jiu, este o singură echipă şi este un lot care a suferit la un moment dat la capitolul omogenitate. Însă limba pe care o vorbim este limba fotbalului, există cultură individuală tactică iar restul s-a văzut pe teren”.

Singurul adversar al Oţelului a fost căldura

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după jocul cu Pandurii Târgu Jiu că principalul adversar în această partidă a fost căldura: "Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte obţinute meritat. Am fost peste adversari cred că la toate capitolele. Faptul că Pandurii a jucat foarte bine în prima etapă ne-a făcut să ne mobilizăm în plus pentru acest meci. Băieţii au arătat determinare, au luptat pentru fiecare minge şi vreau să îi felicit. Cred că adversarul numărul unu de astăzi a fost căldura. Pentru noi nu este relevant faptul că suntem pe primul loc, ci faptul că avem şase puncte după două etape. Sper să continuăm la fel".

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: