Iordănescu: Acceptăm o victorie şi după un joc mai puţin reuşit

Primul meci din retur al echipei Pandurii Târgu Jiu va fi împotriva ACS Poli Timişoara, partida urmând să se desfăşoare în data de 19 octombrie pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, de la ora 18:30. Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat că meciul cu Poli Timişoara va fi unul dificil, dar pe care îl abordează la victorie. Totodată el s-a plâns, după mai bine de o lună de la transferuri, că a pierdut căpitanul, adică pe Paul Anton, şi golgheterul, pe Mihai Roman. 

Poli Timişoara nu a mai pierdut o partidă de cinci etape. Pe de altă parte, Iordănescu a amintit că a pierdut căpitanul echipei şi golgheterul. Dar, cu puţin timp înainte de transfer, Iordănescu îl trimisese pe Paul Anton la Pandurii II. "Va fi un joc dificil, au un antrenor cu foarte multă experienţă care propune organizare bună de joc defensivă, cu siguranţă datele problemei sunt altele faţă de cele din tur. Cele două echipe au suferit modificări de lot, noi am pierdut căpitanul şi golgeterul. Tratăm cu maxim angajament, seriozitate, concentrare acest meci, vrem să scoatem maxim. Pandurii abordează meciurile de acasă la victorie, aşa se va întâmpla şi acum", a spus tehnicianul gorjenilor.

Edi Iordănescu a afirmat că preferă o victorie chiar şi după un joc mai puţin reuşit al echipei sale. "Eu prefer 1-0 decât un scor de 4-3. Aşa munca mea ar fi bună. Noi, din cele 13 jocuri din tur, în şapte nu am primit gol. Sper să fie un joc plăcut spectatorului, disputat cu ocazii de poartă. Iar dacă va fi într-un final să câştigăm, atunci sper să vină după un joc bun, dar noi acceptăm o victorie şi după un joc mai puţin reuşit", a mai spus antrenorul.

Preşedintele executiv al Pandurii, Narcis Răducan, spune că ar fi amatorism din partea pandurilor să nu ia în seamă meciul cu Poli. „Este condusă de un antrenor care excelează în a organiza jocul, în a face ca echipa să alerge foarte mult. Au bătut Steaua, este o echipă care poate încurca pe oricine şi ar fi amatorism din partea noastră să nu-i tratăm ca atare. Ar fi perfect să începem returul cu o victorie şi am mare încredere în felul în care pregăteşte Edi partida“, a declarat Răducan.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: