Iordănescu jr. l-ar convoca pe Budescu la Naţională

Edward Iordănescu, antrenorul CS Pandurii, a comentat scandalul mediatic pe tema convocării sau nu a jucătorului Constantin Budescu la Naţională. Anghel Iordănescu a declarat despre jucătorul Astrei că nu prea aleargă. Această afirmaţie a fost intens comentată, dat fiind că ulterior Budescu a devenit golgheterul Ligii I.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a fost criticat după ce a susţinut, prin vocea secundului Ionuţ Badea, că Budescu nu este la parametrii fizici ca să meargă la Naţională. Miercuri a avut o reacţie pe Facebook şi fiul selecţionerului, antrenorul Pandurii Edi Iordănescu. El crede că de două săptămâni nu se mai discută altceva în afară de Budescu-mania, dar că acesta ar merita să meargă la Naţională! „Apropo un jucător care chiar îmi place si cred ca datorita calităţii şi în special formei sportive pe care o traversează ar merita sa fie la naţională. Dar de aici până la a critica în necunoştinţă de cauză e foarte deplasat. Cred ca cel mai bine e sa ne vedem fiecare mai mult de treaba lui şi să analizam si sa criticam mai rar, atunci când trebuie, la momentul potrivit şi intr-un mod obiectiv“, a scris acesta.

Iordănescu i-a luat apărarea tatălui său. „Chiar nu are voie antrenorul unei naţionale să critice în mod obiectiv anumite minusuri din jocul unui fotbalist? Eu cred ca asta trebuie să-i dea de gândit acestuia, să înţeleagă că poate fi şi mai bun şi să-l motiveze să se pregătească şi sa dea mai mult. Iar pentru toţi specialiştii din domeniu am o întrebare: Pot juca şi Budescu şi Alibec şi Sânmărtean în acelaşi timp intr-o echipă“, se întreabă Iordănescu Jr.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: