Iordănescu mai vrea trei jucători

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, speră ca lotul echipei sale să fie completat cu alţi 2-3 jucători cât mai repede posibil, pentru ca aceştia să aibă timp de adaptare până la startul Ligii I, informează site-ul oficial al grupării gorjene. "Sperăm să reuşim să mai completăm lotul cu doi-trei jucători în această iarnă. Conducerea clubului, în frunte cu preşedintele Narcis Răducan, face demersuri în acest sens. Există deja niște tatonări şi chiar discuţii directe cu anumiţi jucători", a spus Edward Iordănescu, aflat în prezent cu echipa în stagiul de pregătire din Spania.

El a adăugat că este important ca noile achiziții să vină cât mai repede pentru a se putea acomoda. "Ce e mai important pentru mine e să reuşim să ne completăm lotul cu acești jucători într-un timp cât mai scurt, pentru ca ei să aibă timp de adaptare, să se poată integra cât mai repede şi să parcurgă această perioadă alături de colegi. Vin apoi şi jocurile amicale şi vom avea o serie de jucători la echipa națională. Din nefericire, din cele patru jocuri planificate de noi, doar în două vom avea toţi jucătorii la dispoziție", a menționat antrenorul.

Gruparea Pandurii Târgu Jiu i-a transferat în această pauză competițională pe fundașul Florin Acsinte și mijlocașul Alexandru Rauță. (A.P.)

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: