Iordănescu: Nu pot să repar această nedreptate

Tehnicianul Pandurii, Edward Iordănescu, nu a scăpat de suspendare, chiar dacă a mers în faţa Comisiei de Disciplină pentru a-şi susţine cauza.  Deşi apăruse informaţia că va face recurs, Iordănescu a declarat că nu are „mijloace“ să repare nedreptatea.

Edi Iordănescu a fost suspendat două meciuri, fiind acuzat că a protestat la deciziile arbitrilor la meciul cu CSMS Iaşi. El nu este singurul suspendat. Amenzi şi suspendări au primit şi jucătorii Mihai Răduţ şi Viorel Nicoară.

În conferinţa de presă, tehnicianul pandurilor a susţinut că are încredere în arbitri. „E o situaţie care nu îmi cade bine deloc. Am încredere în arbitrii români în ciuda faptului că resimt un sentiment de dezamăgire şi cred că per ansamblu în acest campionat jocurile au fost duse în mod echilibrat“, a spus Iordănescu. „Nu am mijloace să repar această nedreptate“, a continuat antrenorul.  „Suntem dezamăgiţi de această decizie. E o pedeapsă minimă şi nu se poate face recurs. Am cerut o motivare, dar e un caz închis“, a comentat şi preşedintele executiv Narcis Răducan.

Iordănescu va lipsi de pe banca tehnică la meciul cu Petrolul şi la cel cu Concordia Chiajna.

El a mai spus că nici nu au fost probe pentru a demonstra că a protestat în repetate rânduri, aşa cum a fost acuzat. „Nu au fost proteste repetate, trebuia să fie mai tolerant“, a adăugat antrenorul.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: