Benegui, la un pas de arestare pentru un conflict cu antrenorul Popete

Judecătorii din Târgu Jiu au respins vineri cererea Parchetului Local, privind arestarea la domiciliu a omului de afaceri Marius Benegui, care i-ar fi agresat pe Florin Popete, antrenorul echipei de juniori la care joacă fiul său, dar şi pe Aniel Sguroiu, cel cu care şi-a refăcut viaţa prima lui soţie. Benegui spune că este vorba de conflicte vechi, pentru care a fost acum finalizat rechizitoriul, iar procurorul a făcut solicitarea de arestare ca să se afirme.

Omul de afaceri târgujian Marius Benegui a fost din nou la un pas de a ajunge în arest la domiciliu, procurorii cerând vineri instanţei de judecată să emită mandat pe numele acestuia. Solicitarea a fost formulată printr-un rechizitoriu în care patronul de la Ralbex a fost trimis în judecată şi acuzat de lovire şi alte violenţe. În dosarul respectiv parte vătămată este Ionuţ Aniel Sguroiu, partenerul de viaţă al primei soţii a lui Benegui, iar parte civilă Florin Popete, antrenorul echipei de juniori de la Pandurii la care joacă fiul afaceristului.

„Popete îmi cere un miliard”

Omul de afaceri are de dat explicaţii pentru faptul că l-ar fi lovit pe Florin Popete, antrenor la juniorii de la Pandurii, echipă la care este înscris şi unul din cei doi băieţi ai săi. Conflictul cu antrenorul s-a produs anul trecut, Benegui fiind convins că nu va avea probleme din cauza ieşirilor necontrolate din trecut, faptele de care este acuzat putând fi „stinse” prin împăcarea părţilor. „Cu Florin sunt prieten şi am ajuns să am problemele astea pentru că anul trecut i-am cerut să îl bage şi pe băiatul meu să joace în echipa de fotbal. Luaseră bătaie şi cu 25-0 şi i-am spus că, dacă tot e scor din acesta fluviu, să îl pună şi pe copilul meu să joace câteva minute. Nu a vrut, l-am împins, era prin ploaie, el a alunecat şi s-a lovit de o bancă, iar acum îmi cere daune de un miliard din ce am înţeles. Sunt convins că o să mă împac cu el, pentru că nu cred că faptele au fost atât de grave”. spune Benegui.

„Procurorul vrea să se afirme”

Omul de afaceri a avut tot anul trecut un incident cu Aniel Sguroiu, cel cu care şi-a refăcut viaţa fosta lui soţie. În cauză, Benegui a stat la vremea respectivă o noapte în arest. “Povestea e şi mai veche, e cea de anul trecut, când poliţiştii m-au reţinut 24 de ore după nu ştiu câte luni de la consumarea faptelor, iar apoi m-au lăsat să merg acasă pentru că şi-au dat seama că, tot aşa, nu e ceva grav care să impună arestarea mea. Am înţeles că poliţistul care s-a ocupat de caz ceruse scoaterea de sub urmărire penală, dar la Parchet ar fi venit un procuror mai tânăr, mi se pare că unul din cei care au fost implicaţi în scandalul acela din club, care are şi el ocazia să se afirme cu numele meu. După aproape doi ani vine să ceară arestarea mea, de parcă ar mai conta asta”, a declarat Marius Benegui.

PRECEDENT

Omul de afaceri a mai fost reţinut pentru 24 de ore în urmă cu câţiva ani, după ce o piteşteancă l-a acuzat că a tâlhărit-o pe stradă, ulterior dovedindu-se că lucrurile stau altfel. Benegui avea o relaţie cu cea care i-a făcut plângere şi cu care s-a şi căsătorit anul trecut, de Revelion, la Poarta Sărutului.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: