Iordănescu: Putem să fim revelaţia turului

Pandurii aşteaptă vizita echipei lui Gică Hagi, Viitorul, sâmbătă, 2 octombrie, pe stadionul din Severin. Dacă va bate echipa Regelui, Edi Iordănescu, antrenorul pandurilor, crede că echipa sa poate fi numită revelaţia turului.

Iordănescu s-a pregătit pentru meciul cu Viitorul, de la Severin, chiar dacă are cinci jucători cu probleme fizice. Spune că îl apreciază foarte mult pe Gheorghe Hagi, dar îl avertizează că meciul cu elevii lui va fi unul greu. „La Târgu Jiu se câştigă foarte greu jocuri. La Severin. E acelaşi lucru. Pe terenul pandurilor, atunci“.

Iordănescu recunoaşte parcursul foarte bun ale echipei lui Hagi, dar crede că şi Pandurii are ceva de spus în acest campionat. „Vom aborda jocul cu încredere şi ne propunem să scoatem maximum. Este un examen greu însă sunt sigur că la ora jocului vom fi pregătiţi. Luat un pic de val m-aş fi grăbit să-i numesc revelaţia turului, însă dacă stau bine şi mă gândesc, în cazul unui succes al pandurilor am putea să fim noi numiţi revelaţia turului“, a declarat antrenorul principal al Pandurii.

Şi fundaşul pandurilor, Vasco Fernandes, a auzit de Gică Hagi. „Dacă am auzit de Gică Hagi? Normal că am auzit! Cred că oricine din lumea asta cunoaşte acest jucător şi calitatea sa atât ca fost jucător, cât şi ca antrenor. Este un om care are un proiect, a avut o idee despre cum vrea să facă această echipă, iar echipa sa joacă aşa cum juca şi el pe vremuri, cu mingi pe jos, cu jucători de o bună calitate tehnică. Este un nume foarte mare în România şi un om care beneficiază de un mare respect în toată lumea. Sunt încântat să joc contra echipei lui“.

Edi Iordănescu spune că echipa sa ar putea ajunge şi în Europa, din cauza dificultăţilor economice ale celorlalte echipe din Liga I.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: