Iordănescu s-ar mulțumi cu 1-0 contra lui Hagi!

Ultimele meciuri din play-off-ul Ligii I pun Pandurii în postura de a avea meciuri extrem de dificile, cel de luni seara, cu Viitorul lui Gică Hagi putând fi considerat ceva mai „ușor” prin prisma rezultatelor de până acum. Echipa regelui vine însă și ea după mai multe meciuri proaste și, ca urmare, miza în confruntarea respectivă este una destul de mare, Edi Iordănescu spunând că își dorește cel puțin un punct din această partidă, deși o victorie, fie ea și obținută la limită, ar fi mult mai utilă în economia clasamentului.

„Eu sunt mulțumit cu 1-0. Am spus, ține de filosofii. Sunt antrenori și antrenori. Unii preferă să joace foarte deschis, să primească 4 goluri și să marcheze 5. Eu am altă filozofie. Noi suntem în momentul de față genul de echipă care pierde foarte greu și asta e foarte important, dar dacă ar fi să aleg între un 4-3 și 1-0 întotdeauna aș alege 1-0”, spune antrenorul Pandurilor, care a constatat că prima parte a clasamentului pare ruptă în trei mici grupe, o victorie a Astrei în partida cu Steaua și un succes al Pandurilor la Hagi putând să facă și mai animată lupta pentru titlu.
„Parca s-a rupt așa un pic clasamentul, Steaua cu Astra locul 1cu 2, Pandurii cu Dinamo 3 cu 4 și ASA cu Viitorul. Eu cred că încă avem șanse, cel puțin matematic. Asta ne obligă să câștigăm jocuri. Nu e ușor să joci Viitorul afară, Dinamo acasă, ești la Steaua, vine Astra”, declară Iordănescu, care dă totuși șanse mai mari Stelei în confruntarea pe care o are în acest week-end cu rivala de pe locul 1. „
Cred că Steaua are un atu în fața Astrei: experiența și maturitatea. Faptul că va gestiona mult mai bine și suportă mult mai ușor presiunea, va fi un joc deschis la orice rezultat. Va fi finala campionatului, munca pe un an de zile se concentrează și se decide viitorul într-un joc de 90 de minute și asta înseamnă o presiune enormă. Ambii antrenori au abilitatea să gestioneze foarte bine treaba asta, dar important este cum percep jucătorii și cum vor reuși să treacă peste aceste mijloace. De aceea cred că Steaua are un atu în sensul acesta. De partea cealaltă, Astra a fost echipa care a condus campionatul și a fost mult timp pe val. Are jucători la fel de valoroși ca și Steaua și depinde doar de ei dacă reușesc să iasă cu un rezultat pozitiv din acest joc”, a mai spus antrenorul de la Pandurii.

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: