Iordănescu susţine că nu a fost implicat în demiterea lui Pîrvulescu

Narcis Răducan a semnat un contract pe doi ani cu Pandurii. Acesta este şi naşul antrenorului Edi Iordănescu, ceea ce a realimentat zvonurile potrivit cărora tehnicianul l-a săpat pe fostul preşedinte Eugen Pîrvulescu.

Edward Iordănescu a dat publicităţii un comunicat de presă, în care a ţinut să sublinieze că nu a avut nicio implicare în revocarea din funcţia de preşedinte a lui Eugen Pîrvulescu, pentru suspiciunea de blat. „Am avut o colaborare foarte bună cu Eugen Pîrvulescu, cel puţin din punctul meu de vedere, şi sper că şi al lui, pentru asta îi mulţumesc, am precizat la momentul respectiv că regret ce s-a întâmplat şi cred cu tărie că este un om curat şi un bun conducător. Cred că doar o neglijenţă a lui a dus la acel scandal, însă deciziile luate au aparţinut în totalitate Consiliului de Administraţie, eu am fost doar spectator. Am înţeles că suspiciunile la adresa clubului apăsau şi s-a dorit o analiză pentru clarificarea lucrurilor. Nu mi-a fost uşor să gestionez momentul pentru că eram în plină luptă de evitare a retrogradării, însă mulţumesc domnului Stelescu şi domnului Dorin Ioana care mi-au fost alături până la final”, arată Iordănescu.

Acesta spune că a fost consultat în ceea ce priveşte aducerea lui Narcis Răducan, dar că nu a luat el decizia.

A semnat pe 2 ani

Narcis Răducan a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu. Noul preşedinte, în vârstă de 40 de ani, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre planurile legate de sezonul viitor, dar şi despre încrederea pe care o are în tânărul tehnician al echipei, Edward Iordănescu. „Mă bucur că foarte rapid am ajuns la un numitor comun şi în următorii 2 ani sunt responsabil de rezultatele si evoluţia echipei Pandurii Târgu Jiu. Sunt convins că vom forma un grup unit, echipă, conducere, suporteri şi deşi suntem într-o perioadă de reconstrucţie, fiind la final de contract cu peste 10 jucători, vom lua deciziile necesare ca Pandurii Târgu Jiu să continue parcursul bun din ultimii ani şi să ne autodepăşim, forţând intrarea în playoff anul acesta. Am mare încredere în Edi Iordănescu şi dorinţa lui de a face performanţă şi trebuie rapid să-i oferim un lot echilibrat, valoros şi toate condiţiile de performanţă”, a declarat Narcis Răducan, vicecampion în sezonul recent încheiat cu ASA Târgu Mureş.

Narcis Răducan a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani cu Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: