Iordănescu: Vrem să învingem CSU Craiova

Pandurii lui Edi Iordănescu se pregătesc să înfrunte CS U Craiova, în derbiul Olteniei, sâmbătă, 26 septembrie. Craiovenii suferă după înfrângerea din Cupa României. Gorjenii au câştigat meciul cu UTA Bătrâna Doamnă la penaltiuri, iar Craiova a fost eliminată la penaltiuri. 

CS U Craiova - Pandurii Târgu Jiu se joacă pe Stadionul Extensiv din Craiova, sâmbătă, 26 septembrie. Craiovenii au fost eliminaţi zilele trecute din Cupa României de SC Bacău. Moldovenii s-au impus cu 5-3 după loviturile de 11 metri, la finalul timpului regulamentar scorul fiind 1-1. Edi Iordănescu se teme însă de omogenitatea echipei lui Săndoi, deoarece spre deosebire de Pandurii, de unde au plecat mulţi jucători, la Craiova nu s-a schimbat foarte mult lotul.

Tehnicianul pandurilor s-a plâns şi de oboseală, cauzată de naveta la stadionul din Severin pentru meciurile de acasă, şi deplasări. „Avem în faţă un adversar foarte dificil, pe care vrem să-l învingem, însă este important în acelaşi timp să ne păstrăm distanţa de puncte care se află în acest moment între ei şi noi. Am avut plăcerea să cunosc omul care este în spatele acestui proiect, care iubeşte mult această echipă şi a făcut eforturi financiare“, a declarat Iordănescu. Antrenorul a mai spus că CS U Craiova este o echipă bună, care ar merita să ajungă în play-off.

Tehnicianul este nemulţumit de stadionul Extensiv din Craiova: „Este de neacceptat faptul că jucăm în nişte condiţii foarte-foarte dificile. Ne aflăm în aceeaşi situaţie ca şi CSU, cu stadion în construcţie. Trebuie să ne adaptăm“.

Stadionul din Târgu Jiu a fost demolat, iar primarul Florin Cârciumaru a declarat că săptămâna viitoare va fi eliberată autorizaţia de construcţii şi vor începe lucrările.

SPION

Emil Săndoi, antrenorul Craiovei, a urmărit jucătorii lui Edi Iordănescu de la meciul cu ASA Târgu Mureş. El a vrut să vadă un meci al gorjenilor, în perspectiva partidei de sâmbătă.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: