Un partid caută preşedinte la Gorj. Contează câte adeziuni face!

Partidul lui Ponta caută lider în Gorj! Până la sfârşitul acestui an, Pro România va avea preşedinte. Deputatul Alin Văcaru a mărturisit că are deja câteva persoane în vizor, însă decizia nu este luată. Cei care țintesc postul suprem din partid trebuie să aducă mulţi membri în Pro România.

„Sunt câteva variante. Nu am purtat discuții. Mi-am făcut o idee. Ne trebuie un om care să muncească, să aibă timp liber, să aibă un pic de notorietate, să mai participe la emisiuni pentru că nu pot doar eu să vin de fiecare dată când vin la Târgu Jiu. Nu o să fie primar, pentru că ar pierde mandatul. Vreau să am un om care să coordoneze activitatea. Vom vedea dacă vom stabili președinte până în octombrie. Nu vreau să ne grăbim”, a declarat deputatul Alin Văcaru la Accent TV.

Adeziunile, luate la puricat

Fiecare adeziune va fi apoi verificată, ameninţă Văcaru. „Un politician bun este acela care are mulți oameni în spate. Șefi sunt cei care au oameni în spate, nu cei care sunt de o jumătate de an în Pro România. Dacă am un om care a reușit să aducă mai mulți oameni lângă el, acela va fi omul care merită să mă reprezinte pe mine. Care aduceți mai mulți oameni, că vor fi oameni care aduc 300, 500, clar că acela care a adus 500 va fi preşedinte. Adeziunile le luăm la verificat. Sunăm și le spunem: «Bună ziua, cine sunteți? Vă mulțumim că ați venit în Pro România!». Dacă te ia omul și spune: «Ce Pro România, nu știu», afli apoi cine l-a recomandat pe omul respectiv și iei măsuri. Vom ieși la alegeri cu cei mai buni titulari pentru că eu prefer să fiu rezervă într-o echipă câștigătoare decât să fiu titular și să fim toți perdanți”, a mai adăugat Văcaru.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: