Iriza are cuvinte de laudă la adresa lui Bârcă

Într-o perioadă în care vorbele primarului fără bac de la Turburea le pică destul de greu colegilor săi de partid, Ion Bârcă primeşte felicitări şi vorbe de laudă tocmai de la cel care, teoretic, îi este adversar politic, dar pe care l-a susţinut în campania electorală.

Deputatul Scarlat Iriza nu uită de scorul bun obţinut în comuna lui Bârcă şi de sprijinul primit de la acesta şi spune că din această cauză şi vrea să îşi deschidă un cabinet parlamentar la Turburea. „Eu în acest mandat o să am telefonul deschis pentru toţi primarii, la orice oră din zi şi din noapte. Vreau să-i ajut pentru a rezolva cât mai multe din problemele pe care le au, dar în mod special vreau să-l ajut pe primarul Bârcă, de la Turburea. M-a ajutat în campania mai mult decât au făcut-o alţii de la mine din partid, iar lucrul acesta nu se uită. Vreau să-mi fac şi un cabinet parlamentar acolo în comună şi să-l ajut cât de mult voi putea pentru că m-a ajutat şi el să scot un scor bun pe 9 decembrie”, spune Iriza.

Dacă Bârcă e lăudat de un parlamentar PSD, nu aceiaşi părere bună despre el o au şi colegii săi de partid, unul dintre puţinii democrat-liberali care mai discută din când în când cu presa, Nicolae Feţeanu, fiind de părere că edilul ar trebui să pună mai mult burta pe carte şi să aibă alte preocupări, decât să-i critice pe cei din PDL pentru scorul cu care au pierdut alegerile. „Un pic de carte în plus nu strică niciodată, de aceea cred că mai întâi ar trebui să-şi termine liceul şi să ia Bacul. Apoi dacă îşi mai aminteşte şi cum a ajuns primar, prima dată, cum a fost ajutat de organizaţia judeţeană, e bine. Noi trebuie să strângem rândurile acum, să reconstruim organizaţia, nu să asistăm la atacuri din interior. E nevoie de reconstrucţie, dar nu din temelii, pentru că fundaţia există. Probabil fiecare dintre noi am greşit, dar singura noastră soluţie de acum încolo este să rămânem uniţi”, spune Feţeanu, membru într-o organizaţie care, până mai anul trecut reuşea să organizeze în această perioadă spectacolul „Scrisoare către Moş Crăciun”, spectacol despre care acum nimeni nu mai vorbeşte nimic, iar de scris Moşului probabil că nimeni de la PDL nu-i mai scrie ştiut fiind că bărbosul vine doar la „copiii cuminţi”.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: