Iriza: Sunt stocuri la CEO, Dian Popescu se bagă în seamă

Liderii ALDE Gorj se războiesc între ei la vedere. Tema care i-a încăierat mai noi pe președintele Dian Popescu și senatorul Scarlat Iriza este legată de stocurile de cărbune ale CE Oltenia. În timp ce Popescu susține că nu sunt stocuri și că știe asta de la Ministerul Energiei, unde este consilier, Iriza spune că politicianul vrea doar să se bage în seamă. „Uitase lumea că există Dian Popescu”, a spus Iriza într-un interviu la Radio Infinit.

Reporter: Cum vedeți anunțul lui Dian Popescu, că nu sunt stocuri pentru iarnă?

Scarlat Iriza: Până vine iarna adevărată mai sunt două luni, firma este bugetată, poate să dea bani la oameni și excavatoarele să lucreze în plin. Vor fi stocurile necesare pentru iarnă.

Rep.: Atunci de ce zice președintele ALDE Gorj că nu sunt stocuri?

S.I.: Dian Popescu trăiește în altă lume. El e cu numele consilierul lui Petcu. Să-și vadă de hotelul lui, de afacerile lui, că nu se pricepe la cărbune și energie. Nici măcar eu nu sunt specialist în așa ceva. Deci cărbune este. Este adevărat că stocul se reîntregește din ce în ce mai greu, pentru că este cerință de energie și deja Complexul Energetic Oltenia lucrează cu șapte grupuri aproape continuu.

Rep.: Păi și atunci de unde are Dian Popescu informații despre stocurile de cărbune? A fost prin cariere?

S.I.: El nu a fost prin cariere cât a fost senator, patru ani, ce să caute acum când este neica nimeni? Mai auzeam pe cineva, pe Romanescu al mic, de la ITM, că nu au voie minerii și energeticienii să lucreze mai mult de șase zile pe săptămână. Nu este adevărat, nu au voie să lucreze mai mult de un număr de ore pe an, trei sute optzeci și ceva, pe aici, nu știu cifra exactă.

Rep.: Și totuși, de ce a ieșit Dian Popescu cu această declarație legată de stocuri?

S.I.: Să se bage în seamă, că mai există Dian Popescu.

Rep.: Uitase lumea că există Dian Popescu?

S.I.: Da, așa cred.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: