Isar a câștigat bătălia cu Ion Călinoiu

Doina Isar a contestat în instanță schimbarea din funcția de inginer șef al Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj. Aceasta primise decizia de schimbare pe 19 iulie, dar, potrivit avocatului Gheorghe Pecingină, s-a revenit asupra acesteia imediat după ce Isar a apelat la instanță, înainte de judecarea procesului.

“S-a emis o decizie, la cererea celor de la Gorj, prin care s-a schimbat locul muncii, felul muncii și salariul. Sunt trei elemente care nu pot fi schimbate decât cu acordul părților. Lucrul acesta s-a încercat în cazul doamnei Isar, decizia a fost contestată în instanță și ulterior cei de la Craiova și București au considerat probabil și dumnealor că este ilegală și au revenit cu o altă decizie care anulează decizia inițială”, a explicat Pecingină.

Ion Călinoiu, directorul SGA Gorj, explica zilele trecute decizia prin faptul că Isar îndeplinea condițiile de pensionare, dar a cerut să își prelungească activitatea. “Menținerea pe postul de șef era discutabilă. Schimbarea nu a pornit de la mine, dar recunosc că am fost întrebat și am fost de acord”, a spus Călinoiu. (A.A.)

Vizualizări: 2,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: