O mie de scaune de la fostul stadion, împărțite gratuit

Peste o mie de scaune care provin de la fostul stadion din Târgu Jiu vor merge, cu titlu gratuit, la patru primării din județ. Autoritățile au făcut mai multe solicitări către municipalitate și vor primi gradenele cu scaunele de plastic. Primăria Târgu Jiu a încercat să le vândă, de mai multe ori, la licitație, dar nu a reușit acest lucru nici când a ajuns aproape la jumătate din prețul inițial.

Primăria Târgu Jiu a primit până acum patru solicitări, de la Primăriile Bălești, Târgu-Cărbunești, Drăguțești și Turcinești. Ca atare, cele mai multe scaune vor ajunge la Bălești, 778. Alte peste 200 vor ajunge la Târgu-Cărbunești și la Drăguțești, iar la Turcinești, vor fi duse 86 de scaune.

Bunurile nu au putut fi vândute prin licitație către entitățile care au solicitat acest lucru chiar dacă a fost diminuat prețul inițial din raportul de evaluare cu 20% în primă fază, apoi cu 40%. La aceste licitații, nu și-a manifestat interesul nicio societate ori instituție așa că toate tribunele modulare cu scaune de plastic zac și acum în depozitul primăriei. 

Vizualizări: 2,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: