Târgu Jiu: Sediul Direcției de Taxe și Impozite Locale va fi extins

Se anunță investiții la Direcția de Taxe și Impozite din Târgu Jiu. Sediul instituției aflate în subordinea primăriei va fi extins pentru ca târgujienii să nu mai stea la cozi interminabile când merg să-și achite dările către stat. Tot pentru a fi evitată aglomerația, oamenii vor primi bonuri de ordine.

Municipalitatea încă nu a stabilit modul de funcționare până când se va extinde sediul instituției. Cert este că vor fi două spații separate în cadrul Direcției. „Direcția de Taxe și Impozite, de anul viitor, va avea un sediu administrativ, pentru personalul care lucrează în afara relației cu publicul, și un spațiu adecvat pentru cetățean, așa cum se lucrează la bănci. Adică cetățeanul să fie primit la ghișeu, nu cum este primit astăzi, la geam, să fie primit la ghișeu”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Ca să fie evitate cozile de la ghișee, Romanescu ia în calcul ca toți târgujienii să ia bonuri de ordine când ajung la Direcția de Taxe și Impozite Locale. „Nu am stabilit încă unde va fi spațiul administrativ și unde va fi relația cu cetățeanul. Plata taxelor și impozitelor trebuie protejată, prin lege, dar relația cu cetățeanul, prin completarea de documente, se poate face și în mod extrem de transparent. Vine cetățeanul la masă, îi verifici dosarul. Din momentul acela, îi dai drumul”, a mai explicat edilul.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: