Lăsat fără energie electrică după dezvăluirea afacerilor Aparegio

Ion Iliescu, consilierul directorului Aparegio Gorj, a fost lăsat fără energie electrică în locuința de serviciu pe care o folosește la Târgu Jiu. Este vorba despre acel apartament care în acte figurează drept casierie și care a fost folosit de Iliescu în cei câțiva ani în care l-a consiliat pe directorul Traian Pătrășcoiu.

La scurt timp după dezvăluirile făcute de Ion Iliescu privind lucrări de zeci de milioane de euro făcute fără respectarea proiectului sau în baza unor proiecte proaste, consilierul a aflat că va fi concediat. Până la sfârșitul acestei săptămâni a fost în concediu medical, dar de luni va merge la serviciu, probabil pentru a fi demis.

În primă fază, a fost lăsat fără energie electrică la apartament. “Am fost plecat două ore în această dimineață, când m-am întors în jurul ore 11 nu aveam energie, singurul de pe scară”, a spus Iliescu, precizând că se aștepta la șicane.

Ion Iliescu a spus că, odată pornit pe drumul dezvăluirilor, nimeni nu îl va mai putea întoarce. Acesta a adăugat că interesul organelor de cercetare penală nu a fost prea mare. “M-au chemat pentru o scurtă declarație la poliție, am spus că îmi însușesc tot ce am spus la domnul Daju și atât”, a spus Iliescu, adăugând că, deși va pleca din județ, va veni ori de câte ori îl vor chema oamenii legii pentru precizări. (R.S.)

Vizualizări: 4,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: