ITM Gorj face angajări

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a trei posturi, funcții care în prezent sunt vacante.

Unul dintre posturile pentru care va avea loc selecția este de inspector de muncă, clasa I, gradul profesional debutant, pentru Serviciului Contracte Colective de Muncă și Monitorizare Relații de Muncă. Celalte două posturi sunt de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior, pentru Serviciul Control Muncă Nedeclarată, respectiv Compartimentul Control Relații de Muncă.

Cei interesați să participle la concurs trebuie să aibă studii universitare de licență în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administrație publică și științe politice.

De asemenea, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului este minimum 7 ani, pentru funcțiile publice de execuție vacante de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior, iar pentru funcția publică de execuție vacantă de inspector de muncă, clasa I, gradul profesional debutant, organizatorul nu solicită vechime.

Concursul va debuta în data de 22 martie, cu proba scrisă. Data și ora interviului vor fi comunicate candidaților ulterior.

Vizualizări: 7,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: