Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Izolarea termică a blocurilor scade facturile la gaze

Zeci de târgujieni se aşteaptă să aibă facturi mai reduse la gaze după ce blocurile în care locuiesc se află în procesul de izolare termică.

21 de blocuri din Târgu Jiu au intrat în prima tranşe a programului de reabilitare termică. Datorită vremii favorabile, în această perioadă la 16 dintre ele se desfăşoară lucrări de izolare, astfel încât, odată cu venirea iernii lucrările să fie finalizate. „Este un lucru foarte bun că s-au gândit la acest program. Pentru un apartament cu trei camere nu m-a costat decât 11 milioane de lei vechi. Dar oricum cred că o să îmi scot banii investiţi. Facturile poate o să fie şi la jumătate faţă de cum ar fi fost dacă nu ar fi izolat blocurile”, declară unul din locatarii blocurilor unde se afectează lucrări de izolare termică din Târgu Jiu. Până acum o parte din lucrări au fost deja achitate, sumele ridicându-se la peste 865.000 de lei, dintre care aproximativ 200.000 de lei au fost daţi de la bugetul local, 33.000 de lei de la asociaţiile de proprietari din Târgu Jiu, iar restul de peste 632..000 de lei, sunt bani veniţi de la Guvern.

Lucrările de reabilitare termică la celelalte blocuri cuprinse în program va reîncepe odată cu venirea primăverii.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: