Jandarmeria recrutează tineri pentru o carieră militară

Tinerii gorjeni care vor să îmbrăţişeze o carieră militară pot face acest lucru pentru că Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorjselectează candidaţi în vederea urmării unor instituţii militare de formare a personalului Jandarmeriei Române.

Pentru sesiunea de admitere 2010 sunt trei instituţii militare de învăţământ care organizează admitere printre care Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti,facultatea de drept, arma jandarmi – curs zi – băieţi şi fete – 100 de locuri specializarea Ordine şi Siguranţă publică,Şcoala militară de subofiţeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani,băieţi şi fete – 159 de locuri  şi Şcoala militară de subofiţeri jandarmi Fălticeni,băieţi şi fete – 150 de locuri.

Nici doritorii romi nu au fost uitaţi astfel că ei beneficiază de 15 locuri în toate trei instituţiile militare precizate.

Sub sloganul „E timpul să te gândeşti la viitorul tău. Şi tu poţi fii colegul meu”, Jandarmeria Gorj recrutează tineri în vederea admiterii în instituţiile militare de învăţământ. Cei interesaţi de o astfel de carieră sunt aşteptaţi la sediul Jandarmeriei Gorj pentru a fi îndrumaţi, consiliaţi dar mai ales ajutaţi să opteze corect şi în conformitate cu aptitudinile, aspiraţiile şi vârsta fiecăruia. „Tinerii care doresc un mediu de muncă dinamic şi un loc de muncă stabil şi care îndeplinesc bineînţeles condiţiile de recrutare, se pot prezenta la sediul jandarmeriei din Gorj şi acolo personalul specializat le vor oferi detalii şi informaţii legate de admiterea în instituţiile militare de învăţământ”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Principalele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească un posibil candidat sunt acelea de a fi cetăţean român, cu domiciliul în România, să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, să nu fi fost exmatriculat pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să nu aibă antecedente penale şi mai ales să fie declarat apt din punct de vedere fizic, medical şi psihic.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: