Jandarmii gorjeni, felicitaţi de un suporter clujean

La două săptămâni după cea mai "istorică" dispută din Gorj dintre forţele de ordine şi suporterii unei echipe de fotbal, jandarmii gorjeni au primit felicitări pentru felul în care s-au comportat înaintea, în timpul şi după meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Poli Timişoara. Felicitările le-au fost trimise prin e-mail de un suporter clujean aflat la prima sa deplasare în ţară pentru un meci al echipei preferate, meci la care acesta a avut ocazia să trăiască pe viu nu doar bucuria victoriei propriei echipe, ci şi "supărarea" suporterilor echipei adverse.
 " Nu stiu daca cineva va citi acest e-mail dar eu am simtit nevoia sa scriu cateva randuri.Fiind pentru prima data la un meci de fotbal in deplasare am vazut si eu ce pot sa faca niste oameni sau mai biine zis niste pusti fara judecata (din ambele galerii). Si pana acum eram de parere ca jandarmeria si politia (cea din prima linie -care intra in contact direct cu suporterii) isi fac datoria si incidentele se intampla 100% din vina unor specimene cu doua picioare pentru ca suporteri nu pot fi numiti. Dar acum traind pe propria piele un astfel de incident mi s-a confirmat acest lucru si de aceea am dorit sa scriu acest e mail prin care as dori sa multumesc personalului jandarmeriei din Gorj si judetele limitrofe pentru profesionalismul de care au dat dovada in timpul incidentelor nefericite care au avut loc inaintea dar si pe parcursul finalei cupei Romaniei de sambata.Inchei acest e-mail cu speranta ca si in continuare sa va faceti datoria cum stiti mai bine.FELICITARI ! un suporter pasnic al echipei CFR Cluj", scrie clujeanul dr. ing. dipl. Sorin Brătian.
 În timp ce de la Cluj jandarmii gorjeni primesc felicitări, la Timişoara, fanii lui Poli fac sondaje pe internet şi se declară cu zecile abuzaţi de forţele de ordine de pe stadionul de la Târgu Jiu. Conform cifrelor oficiale publicate pe site-ul galeriei violete, 66 dintre cei care au răspuns la întrebări spun că au fost agresaţi "grotesc" de către jandarmi, în timp ce 27 spun că au scăpat cu o amendă, iar alţi 77 susţin că "am scăpat de gabori".
 


Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: