Jefuit de două femei şi doi bărbaţi

Poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele a patru dintre cei cinci suspecţi, cercetaţi pentru un furt din locuinţă, săvârşit pe raza comunei Băleşti, sat Tămăşeşti, judeţul Gorj.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, la ora 10:40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţiei Băleşti au fost sesizaţi direct de către B.G., de 77 ani, din satul Tămăşeşti, despre faptul că, în jurul orelor 10:00, a primit în gospodăria sa un grup de cetăţeni, format din doi bărbaţi şi două femei, care, sub pretextul că vor să achiziţioneze băuturi alcoolice, au profitat de neatenţia sa, i-au pătruns în locuinţă şi, dintr-o cameră, i-au sustras suma de 5.600 lei, după care au plecat cu un autoturism de culoare gri, înmatriculat în străinătate.

Banii, ascunşi în pampers

Informaţiile privind semnalmentele suspecţilor şi caracteristicile autoturismului, furnizate de către partea vătămată şi fiul acesteia, au fost transmise poliţiştilor care au constituit filtre pe arterele de circulaţie din judeţ. Acţionând cu operativitate, la ora 11:05, poliţiştii care acţionau în filtrul instituit pe DN 67 în comuna Bumbeşti Piţic, au oprit autoturismul cu care se deplasau suspecţii. În autovehicul condus de către suspectul F.M.R., de 26 ani, au mai fost identificaţi alţi doi bărbaţi şi două femei, respectiv P.N., de 45 ani, P.R. de 20 ani, N.M., de 44 ani şi D.M., de 24 ani, toţi din comuna Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

Totodată, în autoturism, poliţiştii au descoperit ascunsă într-un pampers, suma de 5.600 de lei, reclamată ca fiind sustrasă din locuinţa părţii vătămate.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat de poliţişti, suma de bani sustrasă, respectiv cei 5.600 lei, fiind restituită părţii vătămate. (A.A.)

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: