Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Jianu, aşteptată pentru reangajare la SNLO

Daniel Burlan a găsit o soluţie la cererea  formulată de Dorina Jianu şi aşteaptă de la aceasta un răspuns în privinţa reangajării în cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Jianu a câştigat în instanţă repunerea pe funcţie în postul de director financiar contabil, după ce a fost demisă în urmă cu un an. Postul respectiv nu mai există însă în actuala organigramă, iar Burlan spune că i-a oferit lui Jianu o funcţie de economist în cadrul societăţii. "Nu mai avem postul de director financiar contabil din vara anului trecut. Nu l-am desfiinţat acum sau atunci, după ce doamna nu l-a mai ocupat, ca să fim acuzaţi de rea credinţă, ci la luni bune după schimbare, noua organigramă presupunând o altă structură de conducere", spune şeful SNLO.

Directorul general aşteaptă un răspuns de la fosta directoare, Jianu menţionând că, deocamdată, nu a primit niciun fel de ofertă din partea SNLO, neexcluzând posibilitatea ca oferta respectivă să fie trimisă prin poştă şi să nu fi ajuns la ea. "Nu ştiu despre ce e vorba, ce soluţie s-a găsit. Eu nu am primit nimic. E posibil să fie emisă vreo decizie, dar care la mine nu a ajuns până acum. Poate îmi aduce poştaşul zilele acestea vreun plic la corespondenţă şi atunci mai vedem, dar, deocamdată, până nu văd ceva scris nu prea am ce să spun", ne-a precizat Jianu.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: