Graure: Vor pleca cei în vârstă şi angajaţii cu abateri disciplinare

Complexul Energetic Turceni va disponibiliza 250 de persoane, dintre care 50 de la TESA. Potrivit directorului general al unităţii, Octavian Graure, ieri a avut loc o şedinţă pentru a stabili condiţiile de selectare a celor care vor pleca acasă.

Graure a mai spus că mult aştepta companie energetică va fi înfiinţată cel târziu în luna mai. „Având în vedere şi realizarea holdingului care cred că se va face de la 1 mai, vrem să analizăm foarte bine organigrama pentru a lua nişte decizii“, a spus Graure. Acesta a explicat cum va selecta personalul ce urmează să fie dat afară. „Disponibilizările vor fi făcute în funcţie de o serie de condiţii. O primă condiţie va fi vârsta astfel încât cei care sunt aproape de pensionare vor fi pe listă, iar apoi vor fi luate în discuţie persoanele care au avut abateri disciplinare, fie absenţe nemotivate, fie sancţiuni“, a mai spus directorul CE.

În urma acestor disponibilizări vor dispărea câteva posturi de şefi de birou, care vor fi transformate in posturi de şef serviciu. Disponibilizările se vor face mai devreme luna aprilie.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: