Joaca de-a organigrama la Logreşti. ANFP a dat aviz negativ

Noua organigramă a primit aviz negativ de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Se pare că primarul din Logreşti a câştigat până la urmă lupta cu consilierii locali din comună şi rămâne valabilă prima organigramă. Acum edilul se gândeşte care vor fi cei doi angajaţi care vor părăsi primăria şi susţine că niciodată nu a nominalizat vreo persoană.

Primăria din Logreşti este singura din judeţ care nu a definitivat noua organigramă. Prima depusă la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a primit aviz favorabil, însă nu a primit şi votul consilierilor locali, care nu au fost de acord cu decizia primarului. Conturile primăriei au fost blocate, iar săptămâna trecută o nouă organigramă a fost trimisă spre avizare, numai că de această dată a primit aviz negativ cu specificare că rămâne valabil primul aviz. Lupta dintre consilierii locali şi primar nu a făcut altceva decât să ducă la blocarea conturilor primăriei. Angajaţii primăriei cred că s-a ajuns în această situaţia din cauza găştilor care s-au făcut în primărie. „Aici sunt găşti şi tabere, primarul şi consilierii îşi fac în ambiţie unii altora. Au tot amânat cu organigrama şi acum avem conturile blocate la primărie. Ştim doar că ar trebui să plece două persoane, dar nu ştim care. Oricum în felul ăsta ne-am făcut cunoscuţi în tot judeţul şi de toată ţara. Numai la noi se putea întâmpla, una ca asta. Acum nu ştim nici noi ce va fi”, susţine contabilul primăriei.

          Avizul negativ primit de la ANFP, nu poate decât să-l bucure pe primar. Edilul susţine că cei de la ANFP a decis să rămână valabilă prima organigramă şi în felul acesta le demonstrează consilierilor că lucrurile ies aşa cum vrea el. „Mă bucur că a primit aviz negativ. E valabilă prima organigramă, aşa acum am decis eu atunci. Le-am demonstrat că nu am făcut de capul meu ci am respectat legea. Eu nu am nominalizat niciodată persoane ci doar posturi, dar ei au înţeles ce au vrut. Oricum dacă era avizată o contestam şi tot nu ieşea cum voiau ei”, a declarat Ion Băluţă, primar comuna Logreşti.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: