Căpitanul Ciobanu, exclus din lot pentru indisciplină

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, spune că a impus reguli noi la echipă încă de anul trecut, când a fost numit la formaţia din Târgu Jiu. Tehnicianul spune că acei jucători care nu le respectă sunt pedepsiţi, iar numele acestora nu contează pentru el, ultimul intrat în  vizorul său fiind căpitanul Daniel Ciobanu.

Adept al regulilor stricte la antrenamente şi jocuri, antrenorul Călin Cojocaru nu a ezitat să-l pedepsească şi pe căpitanul echipei sale, Daniel Ciobanu, pentru indisciplină  la antrenamente.

Pentru că  Ciobanu nu a lăsat telefonul la intrarea la vestiar pentru antrenament, antrenorul principal l-a exclus din lot şi nu l-a mai convocat pentru ultimul meci. „Pentru acest meci, am decis să nu mă bazez pe Ciobanu. Nu l-am primit la antrenament în ultimele trei zile, fiindcă a intrat în vestiar cu telefonul. Amendă nu îi putem da, iar când antrenorul secund a vrut să-i ia telefonul din mână şi să i-l pună deoparte, el a zis că se simte ca la puşcărie”, a  spus  Cojocaru, adăugând că nu vrea deţinuţi la echipă şi nici conflicte cu jucătorii: „Eu nu vreau să ţin deţinuţi la echipă. E greu să aibă vreun jucător conflict cu mine. Doar eu pot să fiu nemulţumit de ei, ei de mine, cam greu. A fost o decizie a mea în privinţa lui Ciobanu, să nu mă bazez în aceste zile pe el. Când 23 de jucători respectă o anumită regulă, trebuie să o respecte şi al 24-lea, mai ales că eu l-am pus căpitan de echipă”.

De la venirea lui Călin Cojocaru ca antrenor la Pandurii s-a impus regula fără telefoane la antrenamente, pentru că au existat situaţii în care telefoanele sunau în timp ce antrenorul vorbea sau jucătorii să fie preocupaţi de internet, în loc să se pregătească pentru antrenamente.

Antrenorul Pandurilor nu a precizat perioada pentru care căpitanul Ciobanu a fost exclus de la antrenamentele echipei dar în cazurile anterioare de indisciplină jucătorii au fost reprimiţi după o săptămână de pregătire separat de echipă.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: