Cojocaru: Eu nu am venit să dau pe nimeni afară

Înaintea meciului cu FC Argeş a circulat în mediul online o informaţie, care s-a dovedit falsă, conform căreia antrenorul Călin Cojocaru nu se va afla pe banca echipei pentru că  este suspendat şi că  ar fi înlocuit cu antrenorul secund. Alte surse susţineau că  antrenorul urma să fie demis vineri seara, în urma unei ședințe ce avea să fie organizată de conducerea clubului.

Antrenorul Călin Cojocaru s-a aflat însă şi la antrenamentul programat vineri dar şi la meciul de sâmbătă, explicând  că nu i s-a adus la  cunoştinţă astfel de aspecte. „Mie nu mi s-a transmis nimic. N-am primit nicio dispoziţie, aşa cum s-a vehiculat  dar mie îmi  place să discut faţă în faţă nu prin intermediari. O să am o discuţie cu conducerea, în acest sens să vad care este problema”, a explicat Cojocaru răspunzând întrebărilor insistente ale presei pe acest subiect şi precizând că normal era  ca jucătorii nemulţumiţi,să discute cu antrenorul problemele lor, şi nu cu conducerea: „Dacă vreun jucător era nemulţumit, trebuia să vorbească mai întâi cu mine, nu să se plângă la conducere. Eu ştiu că trebuie să pregătesc echipa şi să iau deciziile cele mai bune. Eu l-am pus căpitan pe Ciobanu. A mai fost şi o discuţie cu Trancă, pentru că el a zis că a fost la doctor şi i-am cerut să aducă hârtia ca s-o văd şi eu. Eu nu am venit să dau pe nimeni afară, dar vreau să văd atitudine din parte tuturor”. Dacă şi-ar fi suspendat antrenorul la cererea unui jucător, cei de la Pandurii ar fi intrat în istoria fotbalului cu acest gest, pentru că, în cazurile anterioare cunoscute, jucătorii au fost suspendaţi la cererea antrenorilor, dar nu şi invers. Dacă astfel de cazuri ar deveni o practică, nici un antrenor nu ar mai putea rezista la nici o echipă mai mult de două etape din cauza nemulţumirilor jucătorilor care rămân pe bancă.

Oficialii clubului Pandurii prezenţi la meci nu au dorit să comenteze acest zvon, directorul sportiv Camilian Floroiu fiind absent de pe bancă şi de la meciul cu  FC Argeş. La meci a fost prezent însă Rică Neaga, fost mare jucător şi conducător din fotbalul autohton, despre care s-a speculat că va avea o funcţie de conducere la clubul gorjean.

Vizualizări: 1,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: