Jucătorii de la Pandurii, Agenţii 004 în Liga 2

Singura echipă din Liga 2 care a încasat câte patru goluri  la fiecare meci disputat de la reluarea campionatului este Pandurii. Gorjenii au primit deja un nou nume, Agenţii 004, iar lucrurile nu merg deloc spre bine la echipă.

Echipa de fotbal din Târgu Jiu nu conteneşte să se facă de râs meci de meci prin scorurile la care pierde. Pandurii, echipa cu care gorjenii se mândreau în perioada 2005 – 2015, merge acum spre Liga 3 fără ca autorităţile sau comunitatea locală să încerce măcar să o salveze.

În trei etape disputate în acest an, cei de la Pandurii au încasat 12 goluri, câte 4 pe meci, fiind deja  catalogaţi ca Agenţii 004.

Fără bani, fără jucători experimentaţi, fără posibilitatea de a face transferuri, gorjenii s-au abonat la înfrângeri. După ce etapa trecută a fost învinsă cu 4-0 (0-0) de ACS Viitorul, iar în primul meci din 2020 a pierdut cu 4-1 (0-1) partida cu CSM Reşiţa, Pandurii a cedat cu 4-0 şi jocul cu Campionii FC Argeş, disputat sâmbătă seara, la Târgu Jiu, în etapa a 24-a a Ligii 2.

Pentru ultima clasată din Liga 2 a devenit o normă să ia câte patru goluri pe meci în acest început de an. De data aceasta, echipa lui Călin Cojocaru n-a mai intrat la pauză fără gol primit, ci a scos balonul din propria poartă în minutele 32 şi 39, după reuşitele lui Buhăescu, respectiv Blejdea.

Matiş şi Mirică au dus scorul la 4-0, iar Pandurii a ajuns la trei jocuri consecutive în care a încasat câte patru goluri. ”A fost un meci foarte greu, cum de altfel sunt toate pentru noi. Am întâlnit un adversar dificil şi bine organizat,  cu jucători de valoare, cu un joc organizat şi cu o mişcare foarte bună în teren. Din păcate pentru noi, am luat goluri foarte uşor. Eu le-am cerut jucătorilor să fim mai grupaţi,  mai organizat ca să  nu mai primim goluri, să blocăm pe centru şi să fim pregătiţi pentru centrările lor din zona laterală, dar ei au jucat prea avansat. Dar ne-au surprins pe nişte mingi lungi,  în spatele fundaşilor unde noi nu avem o vizetă bună de joc. N-am putut nici să-i surprindem pe contraatac şi am luat iar patru goluri. Suntem deja agenţii 004, exceptând faptul că am dat un gol cu Reşiţa”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru după meci.

De această dată cei  de la Pandurii nu a putut face faţă uneia dintre echipele fruntaşe ale campionatului, FC Argeş fiind una dintre pretendentele la promovare, dar etapele precedente gorjenii au rezistat mai bine de o repriză fără gol, iar jocul lor a fost mult mai bun.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: