Fotbalul a fost nedrept cu Gilortul la Filiaşi

Gilortul Târgu Cărbuneşti a debutat în retur în deplasare, la ACSO Filiaşi, unde a pierdut nemeritat după aspectul jocului. Gazdele s-au impus la limită, scor 1-0, după un joc pe care oaspeţii gorjeni l-au dominat. 

Gilortul a pierdut nemeritat la Filiași un meci pe care l-a dominat şi de unde ar fi putut să se întoarcă măcar cu un punct.

Timp de  mai bine de jumătate de oră, la începutul meciului, gazdele nu s-au întâlnit foarte des cu mingea, cei din Filiaşi reuşind să îşi revină în ultimele 15 minute ale primei reprize când au avut două incursiuni pe banda stângă.

Prima repriză s-a încheiat fără șut pe spațiul porții, dar cu o ocazie imensă a oaspeţilor  de la  Cărbuneşti. Jianu a încercat un dribling şi a fost deposedat, însă Berescu nu a fructificat cadoul primit de la portarul gazdelor, fost jucător la oaspeţi în tur.

La doar două minute de la reluare, doljenii au primit o lovitură liberă de la 30 de metri, care a fost executată în careu, unde Berescu a fost jenat de un atacant al Filiașului, mingea a ajuns la Calu, iar fundașul gazdelor a speculat lipsa de organizare a defensivei oaspete și a trimis în plasă, de pe linia careului mic.

După gol jocul s-a animat, Berescu a comis henț în situație de unul la unul cu Jianu, dar Constantinescu a intervenit salvator trimițând în corner. Au urmat apoi alte mari ocazii de a egala pentru oaspeţi, ratate de Almăjanu, Avramescu, Roncea și Bubuioc.

Gazdele au obținut astfel o victorie italienească iar Gilortul a rămas doar cu frustrarea dată de jocul bun şi un nou eşec nemeritat.

ACSO Filiași – Gilortul Târgu Cărbunești 1-0 (0-0).

Stadion: Orășenesc/Filiași. Spectatori: 300.

A marcat: Cosmin Calu (47’).

ACSO Filiași: Jianu – Vulpe, Calu, A. Lupu (cpt.), Almic (80’ Gheorghișor) – Armășelu, Poiană (80’ Dina) – Nichifor (88’ Negreț), Ghighilicea, S. Lupu (66’ Duriță) – Fotescu. Rezerve neutilizate: Dică – Luică, Baciu. Antrenor: Nae Constantin.

Gilortul: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Tătaru (85’ Safta), Dănescu – Avrămescu (cpt.) – Bubuioc, Roncea (85’ Stăniloiu), Oprișa (77’ Sorea), Almăjanu (65’ Stoichițoiu) – Berescu. Rezerve neutilizate: A. Paștiu – Safta, Bărăitaru. Antrenori: Mario Găman și Boby Staicu.

Vizualizări: 990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: