Judecată pentru trafic de droguri de risc. „Baba” e acuzată de 500 de acte materiale!

Tribunalul Gorj a dispus, miercuri, începerea judecății într-un dosar de trafic de droguri de risc. Carmen Kasgari Pour Gholamreza, zisă „Baba” sau „Mama”, este acuzată de circa 500 acte materiale de trafic de droguri.

Complicele femeii, Răzvan Băceanu, cunoscut sub numele de „Leo”, va fi judecat în lipsă, acesta sustrăgându-se cercetărilor.

Tribunalul Gorj a constatat legalitatea rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT Gorj, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpaţii Pour Gholamreza Kasgari Carmen, zisă „Baba” și „Mama”, trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, (499 acte materiale) şi Băceanu Răzvan, zis „Leo”, trimis în judecată, în lipsă, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc, în formă continuată (27 acte materiale).

„Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pour Gholamreza Kasgari Carmen, zisă „Baba” şi „Mama” şi Băceanu Răzvan zis „Leo”. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii”, se arată în minuta sentinței.

În urmă cu trei luni, DIICOT Gorj a dispus arestarea unei gorjence în vârstă de 57 de ani pentru trafic de droguri. În perioada 2019 - 2021, inculpata a procurat diferite cantități de droguri de risc și mare risc, de la diferite persoane, droguri care au fost porționate, ambalate și vândute cu sume cuprinse între 50 și 400 lei/gram, către consumatori de pe raza județului Gorj.

Vizualizări: 6,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: