Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Județele vecine nu primesc gunoaiele din Gorj

Gorjul nu va avea unde să ducă deșeurile menajere dacă va fi închis depozitul ecologic administrat de Polaris la Târgu Jiu. Depozitul a luat mai multe amenzi în ultimul an, din cauza mirosului degajat care afectează un cartier de case, și există riscul suspendării activității pentru șase luni.

Luis Popa, șeful Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, a făcut adrese la depozitele din județele vecine, pentru a afla dacă Gorjul ar putea duce acolo deșeurile menajere. Primele răspunsuri nu sunt încurajatoare. "Am primit răspunsuri verbale deocamdată. Hunedoara nu poate, pentru că are un depozit pe fonduri europene și nu au voie. Cei de la Mehedinți au capacitate mică, la Dolj au și ei probleme. Urmează să primim răspunsuri scrise", a spus Luis Popa.

Nu ar fi exclus ca Gorjul să fie nevoit să ducă deșeurile la mare distanță, astfel și tarifele pentru cetățeni vor crește.

Polaris a dus la îndeplinire mare parte din măsurile impuse de autorități, dar mirosul neplăcut persistă.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: