Ce investiție se va face la Bumbești Jiu

Un investitor din domeniul medical și-a arătat intenția de a-și deschide un punct de lucru în Bumbești Jiu. Astfel, activele unei foste societăți care se ocupa de creșterea porcilor vor fi preluate de antreprenor, spune primarul Constantin Bobaru.

Bobaru mai spune și faptul că a fost eliberată autorizația de demolare a fostelor grajduri, urmând să fie parcurși pașii necesari spre noua investiție. ”Aproape toate construcțiile de acolo se aflau în stare gravă de degradare și au fost demolate. Au fost achiziționate de la lichidator, pentru că fosta societate Suinprod SA a intrat în lichidare. Noi am dat autorizație de demolare, urmând ca în perioada următoare să se realizeze acolo o investiție despre care eu la acest moment nu pot să spun prea multe detalii. Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții societății, urmează să aducă documentele necesare”, a spus primarul Constantin Bobaru, la Radio Infinit.

Tot acesta a mai afirmat faptul că există intenția de a se face o unitate cu caracter medical, fiind un câștig pentru oraș.

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: