Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu susţin duminică ultimul meci din retur

Echipa de handbal feminin junioare 3 a clubului CSM Târgu Jiu este deja calificată la faza următoare a Campionatului Naţional de  junioare.  Echipa pregătită de Andrei Eneche s-a calificat matematic după victoria obţinută în faţa liderului de la Chimia Râmnicu Vâlcea iar în acest week-end va susţine ultimul meci din acest retur.

Handbalistele  junioare ale  CSM au învins etapa trecută  pe Chimia Râmnicu Vâlcea, liderul Seriei E Campionatului Naţional de junioare 3 şi s-au calificat deja în următoarea fază a competiţiei. Elevele lui Andrei Enache vor mai avea de susţinut  doar un meci din acest retur, pentru că în ultima etapă echipa CSM va sta.

Echipa antrenată de Andrei Enache avea nevoie de o victorie în ultimele două meciuri din retur pentru a trece în următoarea fază a competiţiei. Misiunea junioarelor de la Târgu Jiu era una extrem de dificilă având în vedere că în această etapă, la Târgu Jiu, a venit liderul la zi al seriei, Chimia Râmnicu Vâlcea, echipă neînvinsă în actuala ediţie de campionat.  

CSM Târgu Jiu mai are de disputat un singur meci în prima parte a competiţiei. Etapa viitoare, junioarele se deplasează, duminică  1 martie, la echipa de pe locul doi, LPS Slatina.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: