Alionescu s-a temut de meciul cu Petrolul Ploieşti

CSM Târgu Jiu a reușit o nouă victorie de senzație în Liga Națională, în meciul cu Petrolul Ploieşti. Gorjenii veneau totuşi după o pauză în care nu toţi jucătorii au fost apţi de pregătire, mtiv pentru care antrenorul Claudiu Alionescu s-a temut de acest joc.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a trecut însă destul de uşor de CSM Petrolul Ploiești, scor 81-73, pe sferturi 18-16, 21-17, 21-21, 21-19, la capătul unui meci dominat categoric de echipa din Târgu Jiu. Pentru formația gorjeană a fost cea de a noua victorie din campionat, una importantă mai ales că a avut parte de numeroşi suporteri în tribune.

Claudiu Alionescu s-a declarat mulțumit la final de evoluția jucătorilor săi despre care a mai spus că au arătat caracter dar a recunoscut că s-a temut de acest joc din cauza pauzei din campionat şi a absenţelor de la antrenamente: „Mi-a fost teamă de această partidă, pentru că am avut două săptămâni de zile în care nu am putut să aliniem toată echipa la antrenament, nu toţi erau într-o formă fizică foarte bună şi astfel a trebuit să ne adaptăm din mers. Au dat dovadă de caracter, iar publicul a fost alături de noi de la primul până la ultimul fluier. Cred că încă putem obţine locul 11, ceea ce înseamnă o clasare mai bună decât anul trecut. Din punct de vedere al victoriilor, avem mai multe ca în sezonul precedent, dar o să luăm meciurile pas cu pas şi sper să-i bucurăm pe spectatori la ultimul meci de acasă”.

Sala Sporturilor a fost luată din nou cu asalt de suporterii gorjeni la acest meci, aceştia venind în număr mare să-i vadă la lucru pe jucătorii lui Alionescu. La capătul unui meci dominat de la un capăt la celălalt de gruparea gorjeană și după, probabil, cea mai bună prestaţie a sezonului, spectatorii au plecat încântați de ceea ce au văzut pe parchetul sălii din Târgu Jiu, dar nu înainte de a participa la o sesiune de fotografii și autografe cu baschetbaliștii formației din Târgu Jiu.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: