Petrolul Stoina primeşte liderul în semifinalele Cupei României

Miercuri, 13 aprilie, sunt programate meciurile din returul semifinalelor Cupei României la judeţ, acolo unde au rămas în careul de aşi cele mai bune echipe din acest sezon. Liderul campionatului judeţean Gorj, CSO Turceni, se va deplasa la Stoina, unde va juca cu Petrolul din localitate.

Cel mai interesant meci din această fază a competiţiei judeţene de Cupa României se anunţă a fi cel de la Stoina, echipă în formă bună după cum a arătat la ultimul joc din campionat, când a întors rezultatul deşi era condusă acasă de Petrolul Ţicleni.

În meciul tur din semifinale, disputat la finalul lunii martie, CSO Turceni s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu dar acum situaţia se schimbă, ştiut fiind că Stoina e o echipă cu numeroşi suporteri şi orice rezultat este posibil acolo. Meciul se dispută pe terenul de la Stoina, cu începere de la ora 17:00.

Cea de-a doua semifinală se va disputa la Băleşti, acolo unde Internaţional din localitate va primi vizita echipei Jiul Rovinari, formaţie care pare că şi-a asigurat deja prezenţa în finală după victoria din meciul tur, scor 5-1 la Rovinari.

În meciurile din campionat, disputate în week-end, CSO Turceni s-a impus în deplasarea de la Mătăsari şi rămâne lider al campionatului după etapa a 14-a, iar Petrolul Stoina a învins echipa din Ţicleni, scor 2-1.

O altă semifinalistă din cupă, Internaţional Băleşti, s-a impus cu 4-0 în faţa celor de la Viitorul Negomir iar Jiul Rovinari a remizat la Petrolul Bustuchin, scor 1-1. Tot în etapa a 14-a a venit şi prima victorie pentru lanterna roşie a campionatului, Unirea Ţînţăreni care a învins cu 1-0 tânăra echipă Minerul Motru.

Cupa României,  rezultate semifinale / tur

Jiul Rovinari - Internațional Bălești 5 - 1

CSO Turceni - Petrolul Stoina 2 - 0

Liga a 4-a, Etapa 14

Minerul II Mătăsari - CSO Turceni 0-2

Petrolul Bustuchin - Jiul Rovinari 1 - 1

Petrolul Stoina - Petrolul Ticleni 2 - 1

Internațional Bălești - Viitorul Negomir 4 - 0

Unirea Țînțăreni - Minerul Motru 1 - 0

Vizualizări: 3,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: