Noi performanţe obţinute de Liceul cu Program Sportiv

Competiţiile care au avut loc săptămâna trecută au adus noi performanţe pentru elevii de la Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu. Atletul Mădălin Dorian Gheban, pregătit de profesorul Laurenţiu Ciobanu, a devenit Campion Balcanic de Juniori 2, în urma competiţiei care a avut loc în data de 15 mai, în Bulgaria la Sliven.

Rezultate de excepţie a obţinut şi echipa de fotbal. Sâmbătă, 17 mai, echipa Liceului cu Program Sportiv Târgu-Jiu a devenit campioană judeţeană în Liga Juniori G din Campionatul Judeţean Gorj, ediţia 2013-2014. Echipa este pregătită de profesorul Valentin Tîlvescu. De asemenea, duminică, 18 mai, echipa LPS Târgu-Jiu a devenit vicecampioană judeţeană în Liga Juniori F din Campionatul Județean Gorj, ediţia 2013-2014, elevii fiind pregătiţi de profesorul Gabriel Adrian Răscol.

Nici handbaliştii nu s-au lăsat mai prejos. Echipa de handbal - băieţi - liceu  a obţinut locul II la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar - etapa finală (vicecampioană naţională - medaliată cu argint), Târgu Mureş, 15-18 mai. Sportivul Vlad Mladin a fost premiat cu titlul „Cel mai tehnic jucător”.

Aceeaşi echipă s-a clasat pe Locul V la Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Juniori I, organizat de Federaţia Română de Handbal, ediţia 2013-2014, Braşov, 7-11 mai.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: