Pandurii încheie campionatul pe Cluj Arena

Pandurii Târgu Jiu joacă, astăzi, ultimul meci al sezonului. Elevii lui Petre Grigoraş joacă pe Cluj Arena, stadionul unde au întâlnit şi echipele din Europa League. Din lotul deplasat de Petre Grigoraş în Ardeal fac parte şi patru jucători de la echipa de juniori A ce s-a calificat recent în finala mică pe ţară. Indiferent de rezultatul partidei, Pandurii va încheia acest sezon pe locul 7.

Petre Grigoraş speră să vadă o nouă creştere în joc a echipei sale în ciuda problemelor de lot cu care se confruntă tehnicianul. "Nu e meci de vacanţă. Eu pretenţii am avut de la echipă de când am venit, să creştem în fiecare meci. Cât de puţin. Ar fi fantastic ca şi în ultima etapă, chiar dacă avem mulţi absenţi, jocul să fie în creştere. Asta m-a interesat până la final, dar dacă am fi câştigat şi mai multe puncte era perfect. Aşa m-am mulţumit doar cu o creştere în joc", spune antrenorul pandurilor care a apelat şi la patru juniori A pentru această deplasare: Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Răzvan Negrescu şi Cosmin Bîrlan. "Avem 7-8 jucători indisponibili, accidentaţi sau suspendaţi, a trebuit să apelez la patru jucători de la juniori ca să completăm lotul de 18. Mai mult ca sigur unul-doi vor şi debuta, în funcţie de cum se va juca, să vadă ce înseamnă Liga 1 şi, de ce nu, să rămână în continuare", a adăugat Petre Grigoraş.

Patru juniori, la echipa mare devenită mică

Din lotul deplasat de Petre Grigoraş în Ardeal fac parte şi patru jucători de la echipa de juniori A ce s-a calificat recent în finala mică pe ţară. Astfel Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Cosmin Bîrlan şi Răzvan Negrescu s-au antrenat ieri cu echipa mare şi apoi s-au urcat în autocarul de Cluj. Cei patru sunt premiaţi pentru evoluţiile bune din acest sezon şi ar putea să-şi facă debutul oficial în Liga 1 pe unul dintre cele mai moderne stadioane din ţară, Cluj Arena. Din lotul pandurilor deplasat la Cluj lipsesc accidentaţii Matulevicius, Ciucur şi Momcilovic, suspendatul pentru cumul de cartonaşe Nicoară, Sipoto Bohale, plecat la naţionala Guineei Ecuatoriale, dar şi Anton, Mingote sau Doru Bratu. Indiferent de rezultatul partidei de pe Cluj Arena, pandurii vor încheia sezonul pe locul 7.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: