Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Jurnaliști răscumpărați cu 11 milioane de dolari

Peste 11 milioane de dolari au fost plătite pentru a obține eliberarea recentă a trei jurnaliști spanioli ținuți captivi de Al-Qaida în Siria, relatează luni un cotidian turc proguvernamental.

În articol — apărut în cotidianul Yeni Safak și reluat pe pagina de internet a guvernului turc — se susține că pentru fiecare jurnalist au fost plătite circa 3,7 milioane de dolari. Bani suplimentari au fost oferiți de asemenea pentru tabere care găzduiesc persoane strămutate în interiorul Siriei.

Publicația mai notează că Turcia și Qatar au fost solicitate de guvernul spaniol să ajute la negocieri, dar că Ankara nu a comunicat direct cu aripa din Siria a Al-Qaida, cunoscută sub numele de Frontul al-Nusra.

Madridul a mulțumit ambelor țări pentru ajutorul lor în negocieri după ce cei trei jurnaliști — Antonio Pampliega, Jose Manuel Lopez și Angel Sastr — s-au întors în Spania la începutul acestei luni.

Jurnaliștii au fost dați dispăruți în iulie 2015 în orașul Alep, controlat de rebeli, după ce au intrat în Siria din Turcia, un susținător puternic al opoziției siriene care luptă împotriva președintelui Bashar al-Assad. (A.P.)

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: