Jurnaliştii străini, şocaţi de hotelurile din Rusia

Jurnaliştii străini care au ajuns în Rusia, la Soci, pentru a relata Jocurile Olimpice care încep pe 7 februarie, sunt şocaţi de condiţiile din hoteluri. Deşi au făcut rezervări la hoteluri de 5 stele, au primit camere fără apă, căldură sau internet, unele care stau să se dărâme. Din hoteluri nu lipseşte însă poza lui Vladimir Putin.

"CNN a rezervat 11 camere la Soci, intr-un hotel de cinci pentru presa, acum cinci luni. Suntem aici de o zi si doar una dintre camere este disponibila. Aceasta este camera. Cade pe noi" - Harry Rickie, CNN.

"Inca mai asteptam sa se termine <pregatirile> la camera noastra de hotel. Sper ca se refera la origami din hartie igienica, nu la constructia acoperisului. <Gata, am camera> Nu am incalzire sau internet, dar macar am pat. De o singura persoana. M-am intors la hotel. Liftul s-a stricat dupa ce a mers jumatate de zi. Iesirea de incendiu de la etajul meu incuiata. Proasta farsa" - Shaun Walker, The Guardian.

"Avarie la instalatia de apa in hotelul meu inseamna ca nu am apa deloc. Se pare ca va dura ceva pana o vor repara" - Rosa Hwang, CTV.

"Receptia hotelului nostru de la Soci nu are podea. Dar are o poza de intampinare" - Kevin Bishop, BBC Moscova.

"Mi-e dor de tine, apa de la hotel. Erai minunata" - Bruce Arthur, TSN.

"Ok, deci hotelul meu nu are receptie. Daca vrei sa te cazezi, trebuie sa te duci peste proprietar la el in camera" - Mark MacKinnon, The Globe.

"Nu am apa la hotel. Cand se repara, la receptie scrie - nu beti pentru ca apa contine ceva foarte periculos. Partea buna e ca m-am spalat pe fata cu Evian, ma simt ca surorile Kardashian sau pe acolo" - Stacy St. Clair, The Tribune, conform Mediafax.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: