Karim pregăteşte alte bijuterii de goluri !

Refăcut după operaţia de apendicită ce l-a făcut să piardă al doilea stagiu din Antalya dar şi primele etape din retur, francezul Karim Boutadjine arde de nerăbdare să revină pe teren. Mijlocaşul a rămas în memoria fanilor după golurile de senzaţie din meciul tur cu Oţelul, dar de atunci a intrat într-un con de umbră.

Karim a fost printre remarcaţii lui Pustai după primul stagiu de pregătire din Antalya. Jucătorul a avut însă ghinionul de a se opera de apendicită în Turcia şi acum trebuie să tragă din greu ca să prindă iarăşi echipa.

Are foame de fotbal !

Adus în vară din liga a cincea din Franţa, Karim a impresionat de la primele meciuri. A marcat două euro-goluri cu Oţelul în victoria cu 3-2 de la Tg-Jiu, goluri ce au făcut repede înconjurul mapamondului. La fel însă ca Tiago Tremonti după dubla cu Steaua din 2009, Karim a intrat într-un con de umbră. A fost folosit din ce în ce mai rar de Grigoraş şi atunci când a intrat, nu a arătat mare lucru. Sosirea lui Pustai a însemnat şi o nouă şansă pentru francez. Karim a tras tare în stagiul de pregătire fizică şi l-a impresionat pe antrenor. Lovit de ghinion după operaţia de apendicită, Karim a revenit acum la antrenamente şi abia aşteaptă să intre din nou şi la joc. Jucătorul care va împlini 24 de ani peste 9 zile are şanse să prindă echipa cât de curând. Şi asta pentru că Nicoară sau Cristea, jucători folosiţi până acum de Pustai în benzile terenului, nu au impresionat. „Sper să revin cât mai repede. Am trecut cu bine peste perioda de refacere, am muncit foarte mult şi fizic pentru a recupera pregătirea pierdută, iar acum sunt apt 100%. Doar aştept să fiu solicitat de către antrenor pentru că este doar decizia lui. Eu unul mă simt pregătit. Chiar mi-e dor să joc din nou, orice fotbalist când vine de pe margine, numai la asta se gândeşte”, spune francezul adus de la echipa secundă a celor de la Evian.

„Nu am uitat de golurile cu Oţelul. Sper ca odată cu revenirea mea să pot să am ocazia de a marca din nou. Va trebuie să muncesc în continuare şi să-mi ajut echipa.”                 Karim Boutadjine, Pandurii

Pustai, mai tare ca Grig ?

Karim nu ezită să facă şi comparaţii între cei doi antrenori cu care a lucrat până acum la Tg-Jiu. În opinia francezului, Pustai e mai atent la detalii decât Grigoraş. „Fiecare antrenor vine cu filosofia lui. Mie mi se pare că noul antrenor a venit cu un plus de rigurozitate tactică, lucrează mult mai mult la problema tactică, la cea fizică, ceea ce îmi aduce aminte de stilul din Franţa, acolo unde se pune mare preţ pe registrul tactic şi fizic”, mai spune Karim care e convins că pandurii cu Pustai la timonă pot forţa o calificare în cupele europene. „S-a văzut prin rezultate că putem să ocupăm un loc de top. Echipa a jucat foarte bine, a avut rezultate şi îşi merită locul ocupat. Deci nu este o surpriză. Nu cred că în acest moment este dificil pentru Pandurii să se lupte pentru cupele europene. Echipa arată o dinamică bună, chiar dacă am pierdut ultimul meci.”

3 – goluri în Liga 1 a reuşit Karim (unul cu U Cluj, două cu Oţelul). Francezul a prins doar 3 meciuri ca titular în acest sezon şi de 14 ori a intrat din postura de rezervă

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: