Keo şi Skizzo Skillz au dat autografe copiilor din Târgu Jiu

Artiştii Keo şi Skizzo Skillz şi-au lansat ieri, la Târgu Jiu, noul album “Skeo”. Evenimentul a avut loc la supermarketul Lidl, unde tineri artişti au dat autografe fanilor. Skizzo Skillz a fost la prima sa vizită în Târgu Jiu şi a precizat că va reveni cu drag ori de câte ori va avea ocazia. Keo a vorbit despre planurile sale profesionale, dar şi despre relaţia cu binecunoscuta interpretă de muzică uşoară Andreea Bălan.

Keo şi Skizzo Skillz au fost prezenţi ieri la Târgu Jiu pentru a-şi lansa noul album “Skeo”.  Tinerii artişti au ajuns în Gorj după ce s-au întâlnit cu fanii de la Petroşani. În această perioadă, cei doi desfăşoară o sesiune de autografe în mai multe oraşe din ţară.

Keo şi Skizzo Skillz se cunosc de doi ani, iar acum colaborarea lor a dat roade . “În urmă cu doi ani l-am sunat pe Skizzo Skillz şi i-am propus să cântăm împreună. A fost de acord şi iată-ne la lansarea noului nostru album. În aceste zile organizăm o mică sesiune de autografe prin ţară.    Am început la Petroşani, acum suntem la Târgu Jiu şi de aici vom pleca la Râmnicu Vâlcea, Piteşti şi Bucureşti. Nu este prima dată când vin la Târgu Jiu. Am mai fost aici şi cu prilejul unor spectacole. Vom rămâne câteva ore la Târgu Jiu până ce elevii vor ieşi de la şcoală pentru a nu se întâmpla ce se s-a întâmplat la Petroşani când elevii au chiulit de la ore pentru a veni să le dăm autografe”, a declarat Keo.

La rândul lui, Skizzo Skillz s-a declarat mulţumit de colaborarea cu Keo şi a promis că va mai reveni la Târgu Jiu de câte ori va avea ocazia. “Sunt pentru prima dată la Târgu Jiu, dar voi mai reveni de câte ori voi mai avea ocazia. Înainte de a fi colaboratori eu şi Keo suntem prieteni”, a precizat Skizzo Skillz.

Keo şi Andreea Bălan nu grăbesc nunta

Keo şi Andreea Bălan sunt împreună de mai mulţi ani, însă cei doi nu se grăbesc cu oficializarea relaţiei. “Relaţia noastră merge foarte bine, totul e ok. Fiecare avem foarte multe proiecte profesionale. În ceea ce priveşte căsătoria noastră aceasta nu face parte din proiectele noastre din viitorul apropiat. Am aflat din  presă că ne vom căsători în curând. Nu ştiu de unde a apărut zvonul acesta, dar pot să vă spun că nu aveam nimic stabilit pentru anul viitor în acest sens”, a declarat Keo.

Împreună cu Skizzo Skillz, Keo a dat autografe şi s-au fotografiat cu fanii. Cei doi au purtat aceeaşi adidaşii Nike din videoclipul “O singură noapte”, cel mai nou single al lor. Pantofii sport se găsesc la vânzare în supermarketul Lidl.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: